Jídelní lístek
Předkrmy
Rukolový salát
s burratou, lesním ovocem, borůvkovým dresinkem a praženými kešu ořechy
110 Kč
Kalamata olivy
marinované v pomerančové šťávě, balsamicu a medu
85 Kč
Hovězí carpaccio
marinovaná okurka, červená cibule, zauzený čerstvý sýr
230 Kč
Hlavní chody
Linguine
s uzenými kalamáry, ančovičkami, bazalkovým pestem
230 Kč
Adobo marinovaná vepřová panenka
se zeleninovým konkase, quinoou a koriandrovou smetanou
180 Kč
Kachní prsa
na Guajillo kukuřičném pyré s Hanabero višňovou salsou
155 Kč
Jehněčí hřbet
v mátové krustě, lišky, beluga čočka s květákem
160 Kč
Grilovaná treska
s brokolicovým pyré, těstovinovým salátem a sezamovou omáčkou
260 Kč
Restovaná sezonní zelenina
s Kalamata vinaigrettem, lískovými ořechy a gelem z podmáslí
180 Kč
Dezerty
Tres leches
piškotový koláč s třímléčnou omáčkou, mangem, kokosem a mandlovou drobenkou)
95 Kč
Vanilková pana cotta
se sušenkami amaretti, jahodami a mátovou omáčkou
110 Kč
Čokoládový raw dort
s goji semínkami, kakaovou ganáží a coulis z červené řepy
95 Kč